X-tremeFUGEBETON

IBF X-tremeFUGEBETON anvendes til sammenstøbning af betonelementer. Betonen er let at arbejde med og har et højt sætmål. Har særdeles gode flydeegenskaber - og dermed opnås optimal omstøbning af armeringen og en høj kvalitet i sammenstøbningen af elementerne.

Mere bæredygtigt cement
Som noget nyt, er det nu blevet muligt at producere beton af cement, som har et lavere CO2-aftryk. Ved anvendelse af FUTURECEM vil den gennemsnitslige besparelse være ca. 25%. Et vigtigt skridt, når vi taler om, at beton skal være et mere bæredygtigt byggemateriale.

Ved anvendelse af FUTURECEM vil der være en varmere grå nuance end ved traditionelt cement.

Kontakt IBF Fabriksbeton

  • Få et tilbud på projektet
  • Vi sidder klar til at hjælpe
Information
Spørgsmål og svar
Brochurer og Vejledninger
Artikler
Produktinformation
IBF X-tremeFUGEBETON flyder let og omslutter armering i fugerne hurtigt og enkelt. Det bliver samtidigt nemmere og hurtigere at udstøbe fuger end udstøbning med cementmørtler. Der er deruover større sikkerhed for, at fugerne i betonelementerne er korrekt udstøbt i forhold til lyd-, styrke- og brandkrav.
Da betonen er hurtig i udførelsen, spares der på arbejdstiden og dermed opnås en bedre totaløkonomi. Betonen kan pumpes i små slanger. Der er mindre svind og rengøring.

Beton til tiden

Når vi siger, at IBF er Beton til Tiden, så betyder det at vi følger med tiden og trenden. Vi udvikler og tester nye metoder indenfor overflader og holdbarhed. Men tiden er også et vigtigt element, i det vi foretager os. Vi respekterer, at tiden er afgørende for de fleste byggeprojekter. Fra rettidig rådgivning til rettidig levering. Derfor giver vi et enkelt løfte til vores kunder: Beton til Tiden.

Værktøjer

Nedenfor har vi samlet værktøjer som både vi og vores kunder, ofte anvender i forbindelse med fugebeton.

Brochurer og vejledninger

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med x-tremefugebeton. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang. 

Betonværker, der dækker det meste af Danmark

Find dit nærmeste betonværk

Certificeret færdigbeton efter danske standarder

Rutinerede medarbejdere, der hjælper dig i mål 

Se vores service og ydelser