Slider img

Prøv den nye Visualizer

Slider img

Tilpas industri-belægning


IBF Belægning

BETON TIL TIDEN - OG TIL BYENS GULV

Når vi bevæger os i byrummet kigger vi oftest fremad - på vej mod et mål. Men i takt med at nye bykvarterer skyder frem gør arkitekturen os nysgerrige og vi kigger os omkring - og ned.
Giv byrummet identitet med sin helt egen belægning - eller vælg en af vores 100 belægningstyper i vores brede sortiment.

Se produktoversigt

Tilpas industribelægning - lige så nemt som at vælge farve

Vælg mellem tre muligheder: IBF Eco2®, NOxOFF og 2-Lagsbeton

En helt ny håndlavet flise

Science and Innovation Hub Aalborg Universitet har fået sin helt egen håndlavet flise. SIHAAU flisen er skabt i samarbejde med landskabsarkitekt Martin Hjerl fra STED By & Landskab.

Belægningssten, der optager regnvandet

Vores permeable belægninger optager vandet der, hvor det falder. En genial måde at minimere risikoen for oversvømmelser.

Fortovsfliser med NOxOFF

Fortovsfliser med titandioxid der renser luften og fjerner de skadelige NOx-partikler.

Græsarmering

Græsarmering er en ideel løsning til den kørefaste belægning, der samtidig skal give grønt liv til omgivelserne.

Industribelægning

Industristen der lægges ud med maskine og giver en væsentlig hurtigere lægningstid. Industribelægning er særlig ideel til større pladser - og kan nu leveres med NOxOFF og 2-Lagsbeton.

Støttemure

Støttemure til løsning af terrænspring i boligområder eller byrummet, der samtidig spiller sammen med  øvrig belægning og bygninger. 

Trappetrin

Klassiske trappetrin med lige eller skrå forkant. Kan leveres med forkantsmarkering.

Kantsten og vandrender

Tilbehørsprodukter der sikrer optimal drift af belægningen.

Belægning

Prøv IBF Visualizer

I tvivl om valg af belægning? Prøv vores Visualizer og se hvordan belægningen tager sig ud i byrummet.

ARTIKLER

Beton til dem der skaber

Vi bruger vores knowhow til at skabe dine projekttilpassede løsninger. Vi forbedrer og  justerer. Vi opdaterer produktionsudstyr og følger med teknologien. Derfor er vi heller ikke bange for at påstå, at en IBF flise står for kvalitet og holdbarhed. IBF fliser produceres med 2-Lagsbeton. Det betyder, at flisen er støbt med et ekstra lag beton,  som giver en tæt og fin overflade. Det betyder  også, at flisen er ekstra modstandsdygtig overfor begroninger. Vores 2-Lagsbeton er altså din sikkerhed for kvalitet. 

Med et sortiment på langt over 100  forskellige formater og flisetyper, er der et væld af muligheder. Kombinationsmuligheder der giver individualitet og  harmoni til moderne arkitektur og uderum. Derudover giver vi selvfølgelig også mulighed for individuelle løsninger og design.

Belægning i beton

Står du med et nyopført parcelhus, trænger rækkehusets gårdhave til en renovering eller skal der projekteres til offentlige vejanlæg, støttemure eller rundkørsler med kantsten?

Hvad enten det drejer sig om byens torve eller din private indkørsel, så finder du masser af inspiration i vores program af belægningsprodukter. IBF belægning dækker alt fra belægningssten til fliser, og kommer i et utal af forskellige varianter. Alle vores belægningsprodukter produceres på eget produktionsanlæg fordelt på 20 steder over hele Danmark. Fælles for vores belægning er, at det er produceret i beton, og dermed besidder betonens gode egenskaber.

Hent inspiration her på ibf.dk eller i vores store belægningskatalog, og få overblik over de mange muligheder inden for fliser og belægningssten.

Belægning og innovation

Beton kan meget mere end blot at være en simpel, grå belægning. Vi stræber efter konstant at udvikle nye produkter, som matcher tidens byggeri. I sammenspil med landets arkitekter udvikler vi nye overflader, former og udseende i tråd med det enkelte projekt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de nyeste belægningsprodukter.

IBF som leverandør til dit projekt

Uanset dit projekt er du garanteret en belægning fremstillet af kvalitetssikret dansk beton, når du vælger fliser, belægningssten eller anden belægning fra IBF. Vi fører konstant kontrol på egne laboratorier, men er også underlagt Betonvarekontrollen, som er en tredjepartsovervågning, der vurderer betonens kvalitet løbende. Dette er din garanti for en belægning i høj kvalitet og med lang holdbarhed. Beton er et naturmateriale, der er en sammensætning af sand, grus, kalk og vand – alle naturens råstoffer. Ingredienserne samles til beton, som blandt andet ender som belægningssten eller fliser på danske terrasser.

Se belægningen inden du vælger

Der er mange varianter af belægning at vælge i mellem, og vi tør roligt garantere, at vi har ”Belægning, der dækker alle behov.” Langt størstedelen af vores belægningssten og fliser produceres i flere forskellige tykkelser, som betyder, at du har mulighed for at finde den rigtige type belægning til det formål, du søger. 
Under det enkelte produkt, står angivet, hvad produktet er tiltænkt som og i hvilken sammenhæng, det bedst bruges. Det er naturligvis vigtigt for os, at du vælger den rigtige for jer, og vil tilbyder derfor muligheden for at se vores udvalg, røre ved overfladen og sammenligne belægningsprodukterne i mellem. Vi har udstillinger flere steder i Danmark.

Salg

IBF fliser og belægningssten forhandles af et bredt udsnit af landets tømmerhandlere, byggemarkeder, havecentre, anlægsgartnere og entreprenører. Du kan finde din nærmeste forhandler på vores forhandlerside. Hos disse vil der typisk være mulighed for at se et udvalg af vores produkter, samt få oplysninger omkring priser mv.

Anlæg af belægningen
Ved anlæg af belægningssten eller fliser, er det altafgørende, at bundopbygningen er korrekt, og at der slutvis er anvendt fugesand oven på belægningen. Sker dette ikke, kan belægningen med tiden få trælse kørespor eller andre ujævnheder. Du kan finde anvisninger til hvordan bundopbygningen konstrueres under vores vejledninger her på ibf.dk. Læs altid også den medfølgende vejledning grundigt igennem før produkterne tages i brug.