Varenummer: 764000000

Skala Murblokke 60x30x10 cm Grå

Skala Murblokke grå

Grå

Skala Murblokke sort/antracit

Sort / antracit

Pris fra: 67,75 kr./stk

Plus evt tillæg for anbrud

Levering
Antal
STK Der er 54 stk på en palle. Undgå anbrud og køb i hele paller
Samlet pris:

Leveres indenfor 1-5 hverdage. Fragtomkostninger

LEVERING MED EGNE LASTBILER
SPAR FRAGTEN OG HENT SELV
DANSK KVALITET SIDEN 1960
VI LEVERER I HELE LANDET
Information
Spørgsmål og svar
Specifikationer
Brochurer og Vejledninger
Artikler

Produktinformation

IBF Skala murblok er en enkel og klassisk støttemursblok, der kan anvendes som støttemur. Blokkenes enkle facade giver muren et roligt og harmonisk udseende der gør den klassisk.

Blokken er hul, hvilket medfører en lav vægt og gør montagen lettere. For at sikre murens stabilitet kan blokkene fyldes op med sand eller beton - dog med omtanke. Ved opfyldning med jord kan der plantes i toppen af muren, hvilket kan være med til at give muren et mere organisk indtryk. Muren kan gives bagfald for at opnå større bæreevne.

Specifikationer
Varenummer: 764000000
DB varenummer: 5840921
Farve: Grå
Bredde i cm: 30
Højde i cm: 10
Længde i cm: 60
Overflade: Standard
Vægt i kg pr. stk: 21,5
Vægt i kg. pr. pl.: 1161
Deklaration: 1412
Antal pr. palle: 54

Video

Opbygning af en støttemur behøves ikke at være svær. Se vores guide herunder og få inspiration til dit projekt med blokke. 

Råd og inspiration

Få inspiration og gode råd fra IBF til dit næste projekt med Skala Murblokke. Vi har samlet PDF’er som du kan bruge inden dit eget projekt sættes i gang. 

Vi har til højre udvalgt ofte stillede spørgsmål,  som vi modtager i forbindelse med handel på ibf.dk. Du kan finde alle spørgsmål og svar på knappen herunder.  

SE HELE FAQ OM BELÆGNING 

Som udgangspunkt kan du forvente dine produkter leveret indenfor 5 hverdage. Dog bestræber vi os altid på, at varerne kommer afsted hurtigst muligt. I højsæson (Marts-August) kan der fremkomme yderligere leveringstid, hvilket vi oplyser om på ordrebekræftelsen. 
Paller kan altid returneres til en af de følgende lokationer. 
Ønsker du at pallerne skal afhentes, er du velkommen til at kontakte os på telefon 72 13 42 00 eller webshop@ibf.dk
Bilerne bliver pakket forskelligt fra tur til tur, hvilket betyder vi ikke præcis kan oplyse om, hvornår på dagen vi kommer. Har du et ønske om leveringstid, kan du angive det ved checkout. 
Du behøver ikke at være hjemme, når vores dygtige chauffører kommer med dine produkter. Chaufførerne stiller produkter efter bedste hensigt.

Du kan se vores mange produkter i følgende udstillinger:

Derudover kan du finde IBF produkter i et stort antal byggemarkeder og tømmerhandlere i hele landet.  

IBF sørger for en nøjagtig beskrivelse af vores produkter og billeder på vores hjemmeside, men vi gør opmærksom på, at der kan være mindre farveforskelle mellem billederne vist på hjemmesiden og de faktiske produkter. Dette skyldes, at billeder der tages udenfor, kan variere en smule i farve og nuancer alt efter vejrforholdene, når billederne tages. Vi kan derfor ikke garantere at farve vist på hjemmesiden er fuldt ud identisk med det faktiske produkt.